«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Рецепт нового пляцка “Смугастий сирник”

Інгредієнти для тіста плямистого:

1. Біле:

  • 6 білків
  • 200 г цукру
  • 50 г пшеничного борошна
  • 150 г картопляного борошна( крохмаль)
  • 1 столову ложку оцту
  • ½ чайної ложки розпушувача

Білки збивати на стійку піну, поступово додавайте цукор збийте на стійке безе. Потім поступово додати решту інгредієнтів і акуратно, але ретельно перемішати.

2. Темне:

  • 6 яєць
  • ¾ склянки цукру
  • 1 скл борошна пшеничного
  • 2 столові ложки какао
  • 1 чайна ложка порошку випічки

Білки збити на стійку піну, додати цукор і збийте на безе. Потім додати жовтки і перемішати. Наприкінці додати просіяного борошна, розпушувач і какао. Акуратно, але ретельно перемішати.

Деко 25 x 36см

Виконання смугастого коржа. На формі класти ложку тісту почергово темного і білого (поруч один з одним, а потім темно-біле і навпаки).,потім м’яко вирівнюємо верх.

Випікайте протягом 45 хвилин при температурі 180 градусів. Потім остудити.

Нарізати на 3 рівні коржі.

Інгредієнти для маси сирної:

  • 1 кг сиру перемеленого
  • 1скл. цукру
  • 6 яєчних жовтків
  • 3 чубаті ложки картопляного борошна( крохмаль)
  • ванільний цукор
  • ½ склянки молока
  • 200 г вершкового масла або маргарину

Сир, вершкове масло, цукор і жовтки покласти у велику каструлю.Підігріти всі інгредієнти до повного розчинення.Муку розпустити в ½ склянки молока. В масу сирну що вариться, влити розчин молока і муки.Варити до тих пір, поки суміш не почне густіти.

Складання:

Смугастий корж+½ маси сирної( виливаємр теплою на корж і вирівнюємо).

І знову смугастий корж+½ маси сирної,накриваємо смугастим коржом,який поливаємо шоколадною помадкою та посипаємо кокосовою стружкою

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі