Рецепт ніжних, соковитих і смачних курячих рулетиків
Продукти необхідні для приготування курячих рулетів:
- 250 г курячого філе;
- 250 мл курячого бульйону;
- сир твердих сортів 100-150 г;
- 1 ст. л. пшеничного борошна;
- 2 ст. л. сметани;
- 20 г масла вершкового;
- пів пучка зелені;
- 2 ст. л. олії соняшникової;
- чорний перець і сіль в залежності від смаку.
Приступаємо до приготування ситних і смачних курячих рулетів
М’ясо промийте і висушіть. Потім поріжте філе на 3-4 відбивні, накрийте плівкою і відбийте з двох сторін. Солимо і перчимо.
Сполосніть зелень під водою і дрібненько посічіть. Сир порізати пластинами.
Шматки присипте зеленню і викладіть сир. Скрутіть їх в рулети і скріпіть зубочистками.
Змішайте соняшникову олію з вершковим маслом і розігрійте цю суміш на сковорідці. Викладіть рулети і обсмажте з усіх боків. Додайте бульйон, нехай закипить, після зменшіть вогонь і тушкуйте протягом 15-20 хвилин.
Відлийте 4-6 столових ложок бульйону, дайте охолонути і додайте в нього борошно. Перемішайте і викладіть суміш у сковорідку до рулетів. Також додайте сметану. Мішайте до загустіння соусу. Посоліть і поперчіть.