«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Рецепт ніжних, соковитих і смачних курячих рулетиків

Такі рулети стануть прикрасою будь-якого святкового столу. Ніжне куряче м’ясо в поєднанні з сирною начинкою сподобається всім без винятку. З начинкою можна поекспериментувати, наприклад, додати часник для пікантності або гриби. Також, щоб страву зробити гостріше, додайте якісь спеції

Продукти необхідні для приготування курячих рулетів:

  • 250 г курячого філе;
  • 250 мл курячого бульйону;
  • сир твердих сортів 100-150 г;
  • 1 ст. л. пшеничного борошна;
  • 2 ст. л. сметани;
  • 20 г масла вершкового;
  • пів пучка зелені;
  • 2 ст. л. олії соняшникової;
  • чорний перець і сіль в залежності від смаку.

Приступаємо до приготування ситних і смачних курячих рулетів

М’ясо промийте і висушіть. Потім поріжте філе на 3-4 відбивні, накрийте плівкою і відбийте з двох сторін. Солимо і перчимо.

Сполосніть зелень під водою і дрібненько посічіть. Сир порізати пластинами.

Шматки присипте зеленню і викладіть сир. Скрутіть їх в рулети і скріпіть зубочистками.

Курячі рулети

Змішайте соняшникову олію з вершковим маслом і розігрійте цю суміш на сковорідці. Викладіть рулети і обсмажте з усіх боків. Додайте бульйон, нехай закипить, після зменшіть вогонь і тушкуйте протягом 15-20 хвилин.

Відлийте 4-6 столових ложок бульйону, дайте охолонути і додайте в нього борошно. Перемішайте і викладіть суміш у сковорідку до рулетів. Також додайте сметану. Мішайте до загустіння соусу. Посоліть і поперчіть.

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі