Пухкі пончики на кефірі нашвидкоруч
Рецепт, як приготувати пончики нашвидкоруч
Як швидко приготувати пончики
- Розтоплюємо масло до кімнатної температури, а потім змішуємо до однорідної маси з яйцем і цукром.
- Готуємо тісто: додаємо в суміш борошно, ванілін і розпушувач. Борошна буде досить, коли ви побачите, що тісто більше не прилипає до рук.
- Ставимо скoвоpoдy з олією нaгpіватися. Присипавши стіл борошном, розгортаємо тісто завтовшки близько 1 см, а за допомогою двох різних склянок вирізаємо кружечки, які і стануть пончиками.
- Обсмажуємо пончики з двох боків до рум’яного кольору, знімаємо зі сковороди та паперовими серветками знімаємо надлишки жиру.
Пончики подаємо теплими, присипавши цукровою пудрою.