Простий рецепт печива до чаю: змішала 3 продукту і через 15 хвилин на столі смачна випічка
Що беремо:
- яйця – 6 шт .;
- борошно – 150 г (або 7 ст. л.);
- цукор – 50 г (або 4 ст. л.).
Як готувати
Заздалегідь потрібно дістати яйця з холодильника і залишити на столі, щоб вони трохи нагрілися, і борошно не бралося грудками, коли будемо змішувати інгредієнти
Розбиваємо яйця в дві миски: білки відокремлюємо від жовтків. Білки віночком збиваємо до невеликої піни. Тепер додаємо потроху цукор і збиваємо вінчиком, щоб цукровий пісок повністю розчинився. Маса повинна бути схожа на рідкий крем.
Тепер додаємо жовтки, також збиваємо. Всипаємо жменями борошно і перемішуємо, щоб не утворилося грудочок. Тісто вийде тягучим. Перекладаємо його в кондитерський мішок. Якщо такого під рукою немає, тоді можна в целофановий пакет викласти і зробити невеликий отвір на куточку.
Духовку попередньо розігріваємо до температури 180 ° С. На деко застеляємо папір для випічки і видавлюємо на нього тісто у вигляді смужок.
Випікаємо протягом 12-15 хвилин. Ароматне печиво посипаємо цукровою пудрою. Подаємо до чаю або іншому напою. Смачного!