Просте і дуже смачне, хрустке печиво
Це насправді дуже простий рецепт, завдяки якому, у вас вийде хрустке печиво. Час приготування не займає багато часу і ви можете готувати його до сніданку.
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- масло вершкове або маргарин, 250 гр;
- сметана, 1 пакет (250 гр);
- борошно, 2 склянки;
- цукор на ваш смак.
Охолоджений маргарин або масло натираємо на грубій терці і змішуємо з борошном, поки у вас не вийде однорідна крихта. Тепер додаємо борошно і замішуємо тісто, яке перекладаємо в пакет і кладемо в морозилку на 30 – 40 хвилин.
Вийнявши тісто з морозилки, кладемо його на посипаний борошном стіл, трохи розкачуємо і посипаємо цукром. Тепер розкачуємо тісто по цукру до тих пір, поки не вийде шар, товщиною 0.5 см. Нарізати квадратики, ромбики, можна видавлювати формочками і викладати на деко.
Духовку розігріваємо до 180 градусів і випікаємо печиво протягом 20 хвилин. Перед подачею на стіл, можна посипати пудрою.