«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Пропонуємо 20 найсмачніших начинок для млинців

1. Млинці з начинкою з яєць
Інгредієнти:

4 яйця,
50 гр. зеленої цибулі,
5-10 гр. кропу
сіль.
Приготування:

Відварити 4 яйця. Натерти варені яйця на тертці. Обсмажити зелену цибулю 50 гр., кріп 5-10 гр. посолити за смаком.

2. Сирна начинка в млинці
Інгредієнти:

Сир 500 гр.,
1 жовток яйця,
2 столові ложки цукру,
50 гр. родзинок.
Приготування:

Беремо сир, додаємо в нього один жовток, цукор, перетираємо все з сиром.
В отриману масу додаємо ізюм. Попередньо замочений в
окропі.

3. Куряча: млинці з куркою
Інгредієнти:

1 куряча грудка,
10 гр. кропу,
2 варених яйця,
сіль, перець.
Приготування:

Відварити курячу грудку. Перемолоти її на м’ясорубці. Кріп 10 гр. дрібно нарізаємо.
2 варених яйця натерти на великій тертці, сіль і перець за смаком.

4. Грибна начинка в млинці

 

Інгредієнти:

500 гр. грибів,
2 шт. ріпчастої цибулі,
сіль, перець.
Приготування:

Обсмажити гриби 500 гр., обсмажити цибулю 2 шт. середнього розміру, сіль і перець за смаком.

5. З вареної ковбаси
Інгредієнти:

200 гр. вареної ковбаси ,
0,5 ложки гірчиці,
50 гр. сметани,
100 гр. сиру.
Приготування:

Варену ковбасу пропустити через м’ясорубку, сир натерти на великій тертці, додати 0,5 чайної ложки гірчиці, і 50 гр. сметани. Все перемішати, начинка готова.

6. Печінкова
Інгредієнти:

500 гр. печінки (свинячої або яловичої),
2 цибулини,
1 морква,
3 яйця,
сіль
перець.


Приготування:
500 гр. печінки обсмажити з 2 середніми за величиною цибулинами і 1 морквою. 3 варених яйця натерти на крупній тертці, сіль і перець за смаком.

7. Млинці з м’ясом. Найпоширеніша м’ясна начинка для млинців
Інгредієнти:

500 гр. свіжого м’ясного фаршу,
1 ріпчаста цибуля,
сіль перець.
Приготування:

М’ясний фарш (500 гр.) Обсмажується з цибулею (1 шт.), Додаємо сіль і перець за смаком.

8. Млинці з сиром і шинкою

Інгредієнти:

300 гр. шинки,
150 гр. сиру,
2-3 варених яйця,
сіль.
Приготування:

Шинку ріжемо соломкою, а сир і яйця натираємо на крупній тертці. Сіль за смаком.

9. З курагою
Інгредієнти:

300 гр. сиру,
100 гр. кураги,
1 ст. ложка цукру.
Приготування:

Беремо сир і дрібно подрібнену курагу, все перемішуємо і додаємо 1 ст. ложку цукру, далі знову все добре перемішуємо.

10. Начинка для млинців з відвареної яловичини

 

Інгредієнти:

500 гр. яловичини,
1 цибулина,
вершкового масла 20 гр,
сіль.
Приготування:

Яловичину відварюємо 1,5 години, перекручуємо на м’ясорубці. Беремо цибулину, ріжемо кубиками, обсмажуємо на вершковому маслі, додаємо отриманий фарш, підсолюємо за смаком.

11. З згущеним молоком
Інгредієнти:

Рідке згущене молоко або варене згущене молоко.
Приготування:
Солодкі млинці можуть бути политі зверху згущеним молоком.

12. З червоною рибою

 

Стане в нагоді м’який плавлений сир (типу «Viola») і слабосолона червона риба.
Приготування:

Філе червоної риби (підійде слабосолона або підкопчена форель або сьомга) дрібно нарізати, змішати з плавленим сиром.
За бажанням додати зелень.

13. З цукровою пудрою
Інгредієнти:

Цукрова пудра.
Приготування:

Пересипаються пудрою, можна так само вирізати з паперу сердечко і потрусити зверху.
Вийде поверх млинця пудра у вигляді сердечка або двох.

14. З фаршем і рисом
Приготування:

 


Цибулю дрібно порубати. Фарш обсмажити на олії (при цьому випарувати весь сік). В обсмажений фарш додати цибулю і продовжувати обсмажувати разом, на маленькому вогні до готовності фаршу і цибулі. Але цибуля не повинна сильно поміняти колір. У готові фарш з цибулею додати відварений рис, посолити, поперчити і ретельно перемішати.

15. З карамеллю
Інгредієнти:

4 столові ложки цукру,
0,5 води і 0,5 гр. ванілі.
Приготування:

4 ложки цукру кладуть на дно сковороди, 0,5 гр. ванілі, 0,5 столової ложки води і топлять цукор, варять його до світло коричневого кольору. І поливають ним млинці.

16.З яблучно-горіховою начинкою
Інгредієнти:

2 кисло-солодких яблука,
1 ст.л. волоських горіхів,
1-2 ст.л. цукру,
щіпка кориці.
Приготування:
Яблука натерти, змішати з подрібненими горіхами, додавши цукор і корицю.

17.Начинка з сиру
Інгредієнти:

гострий сир,
часник,
морква,
сметана (майонез).

 


Приготування:

Моркву натерти на дрібній, а сир – на крупній тертці. Розчавити пару частинок часнику.
Змішати все зі сметаною або майонезом. (На 250 гр. Сиру додається 1 невелика морквина).

18. З чорносливом і вершками
Інгредієнти:

200 гр. чорнослив,
1 ст.ложка цукру,
1 гр. кориці,
50 гр. вершків.
Приготування:

Чорнослив залити окропом. Через 10 хвилин дрібно подрібнити його, додати цукор, корицю, вершки. Все ретельно перемішати.

19 . Бананова
Інгредієнти:

3 банана,
50 гр. вершків.

 

Приготування:

3 банана і 3 столові ложки вершків, подрібнити і збити на блендері до однорідної маси.

20.Чорнична
Інгредієнти:

200 гр. сиру,
1 ст. ложка цукру,
1 ст.ложка сметани,
200 гр. чорниці.
Приготування:

200 гр. сиру, 1 столова ложка цукру, 1 столова ложка сметани, 200 гр. чорниці, все подрібнити на блендері до однорідної маси.

Смачного

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі