Повітряні сирники в духовці: дуже смачно і ще й корисно
-творог - 200 г,
-ванілін - щіпка,
-цукор - 3 ст л,
-сметана - 5 ст л,
-яйца - 2 шт,
-манка - 3 ст л,
-2 ст л вершкового масла м'якого,
-1 ч л розпушувача
Приготування
1. Спочатку сир змішаємо з цукром, ваніліном і яйцями.
2. Потім додамо масло, манку, розпушувач і сметану.
3. Ретельно перемішуємо до однорідності.
4. Викладаємо тісто в формочки.
5. Ставимо в розігріту до 180-200 * духовку на 20-30 хв.
6. сирнічкі остудити, акуратно дістати з формочок.
7. Даний рецепт ще дуже хороший тим, що можна сміливо експериментувати з кількістю інгредієнтів.
8. Я кожен раз коли готую, міняю пропорції, вони завжди виходять вдалими.
9. Яєць менше клала, масла, сметани, цукру, тільки манка за рецептом.
10. Щільність і легкість залежать від сметани, чим менше сметани, тим щільніше вони виходять.
Вдалих експериментів і смачного!