Пів кілограма фаршу, трохи сирої картоплі і смачна страва готова
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- фарш за смаком — 0.5 кг;
- картопля — 300 г;
- яйця — 4 шт;
- цибуля — 200 г;
- сир — 200 г;
- майонез за смаком;
- сіль, перець і спеції, зелень за смаком.
Процес приготування
Відварюємо картоплю майже до готовності, зливаємо воду, охолоджуємо і натираємо на великій тертці.
Змішуємо картоплю з майонезом, додаємо спеції за смаком, сіль і перець.
Цибулю ріжемо дрібними кубиками, обсмажити на олії.
Яйця відварюємо і також дрібно нарізаємо.
Зелень нарізаємо, а сир натираємо на дрібній тертці.
Фарш заправляємо спеціями, можна додати кріп.
Деко застеляємо пергаментом і викладаємо фарш невеликими котлетками.
Зверху кладемо цибулю, потім посипаємо яйцем, картоплею і змащуємо майонезом. Всі котлетки посипаємо сиром.
Запікаємо в духовці при нагріванні 180 градусів близько 20 — 30 хвилин.

Порада: щоб зробити страву більш яскравою, не забудьте в фарш додати часник і також картоплю змішати з подрібненим часником — аромат буде йти дуже смачний. У фарш ви також можете додати і різані дрібним шматочком печериці та 1 яйце, щоб котлетки добре тримали форму.