«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Пишні смажені пиріжки з соковитою ягідної начинкою

Смажені пиріжки з різною начинкою – це та страва, яка нагадує багатьом з нас, літні канікули у бабусі, коли вона готувала тісто на домашньому кефірі і випікала до сніданку. У нашому рецепті, ви можете замінити кефір на ряжанку. І ще один момент: тісто має бути густим, з консистенцією молодого меду, тому не додавайте борошна більше, ніж в рецепті.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • кефір – 400 мл;
  • борошно – 350 – 400 гр;
  • цукор – 1.5 – 2 ст.л;
  • ягоди – 400 гр;
  • сіль – 0.5 ч.л;
  • рослинна олія – 1 ст.л;
  • сода – 1 ч.л.

Покроковий процес приготування

Змішуємо всі інгредієнти (крім ягід) вмисці і ретельно перемішати їхвіночком. Тепер добре посипаємо лівудолоню борошном, кладемо на борошностолову ложку тіста, зверху – ягоди,потім вмочаємо пальці правої в борошноі швидко защипуємо краю пиріжка.Кладемо в уже розігріте масло насковороду.

Смажимо пиріжки під кришкою, по 3хвилини з кожного боку. Якщо в процесівикладання в олію з’явилися розриви,підправте тісто ложкою, воно швидкосклеюється. Щоб стекли надлишки олії,готові пиріжки викладайте спочатку напаперовий рушник, а через пару хвилинв тарілку або каструлю, яку потрібнонакривати кришкою.

 

Начинка для таких пиріжків, може бутибудь-якою на ваш смак.

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі