«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Пиріжки за смаком як в кафе

Тісто для пиріжків дуже просто і швидко готується, може довго зберігатися в холодильнику і в морозильній камері.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • борошно, 400 – 420 г;
  • вода, 320 мл;
  • сіль, половина ч.л;
  • цукор, 1 ст.л;
  • олія соняшникова, 5 ст.л;
  • дріжджі сухі, 7 г.

З’єднуємо теплу воду з сіллю з цукром, олією соняшниковою, дріжджами. Борошно просіваємо і всипаємо в масу. Цілком можливо, що борошна вам буде потрібно менше або більше – коли маса вже не липне до рук, борошно більше не додавайте. Вимішуємо тісто і залишаємо його в холодильнику на 40 хвилин

В якості начинки ви можете брати найрізноманітніші продукти, до тіста відмінно підходить солона і солодка начинка, варення, свіжі ягоди і фрукти, фарш м’ясний і рибний, рис з яйцями і т.д.

Формуємо пиріжки і обсмажуємо їх на розігрітій олії з двох сторін. Викладаємо на паперові рушники і потім складаємо на тарілку.

Тісто можна залишити в холодильнику і на наступний день, а якщо ви плануєте приготувати пиріжки через пару днів, тоді покладіть тісто в морозильну камеру. Перед формуванням пиріжків, просто виймаємо тісто з морозилки за кілька годиною і ставимо в теплому місці – воно відмінно підніметься.

Джерело

 

 

 

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі