«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Пиріг з яблуками, який вражає своїм смаком і легкістю приготування

Пропонуємо рецепт яблучного пирога.

Складові

Для тіста:

  1. ✓ 200 г борошна
  2. ✓ 125 г вершкового масла або маргарину
  3. ✓ 3 яйця
  4. ✓ 125 г цукрового піску
  5. ✓ 1 щіпка солі
  6. ✓ 1 пакетик ванільного цукру
  7. ✓ 3 ч.л розпушувача
  8. ✓ 3 ст.л. вершків
  9. ✓ 600 г яблук
  10. ✓ 50 мл лимонного соку

Для заливки:

  1. ✓ 200 г сметани
  2. ✓ 75 г цукрового піску
  3. ✓ 2 яйця
  4. ✓ 1 ст.л цукрової пудри

Рецепт приготування

Вершкове масло, сіль, цукор і ванільний цукор розтираємо в мисці.

Додаємо по одному яйцю. Борошно додаємо частинами, разом з розпушувачем.

Додаємо вершки. Викладаємо тісто у форму, змащену олією або маслом.

Яблука очищаємо, розрізаємо на четвертинки, видаляємо серцевину, скроплюємо лимонним соком.

Викладаємо яблука на тісто, злегка вдавлюючи.

Випікаємо при 175 С близько 12 хв.

Для заливки: змішуємо сметану, яйця, цукор.

Пиріг дістаємо з духовки і поливаємо заливанням. Випікати ще 50 хв.

Готовий пиріг, охолоджуємо і посипаємо цукровою пудрою.

Смачного!

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі