«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Перець в маринаді на зиму. Рецепт перевірений, дуже смачний!

Готую вже кілька сезонів поспіль. Закуска відмінна, смак обладнаний!

Cкладові

  • Перець – 2 кг.

Для маринаду:

  • Вода – 1 літр
  • Цукор – 1,5 склянки
  • Оцет 9% – 100 мл
  • Рослинна олія – ​​1 стакан
  • Сіль – 2 ст. ложки
  • Чорний перчик горошком – за смаком

Рецепт приготування

Перець помити, видалити плодоніжки і насіння, розрізати на четвертинки.

Приготувати гарячий маринад, з’єднавши всі приготовані інгредієнти зазначені в рецепті.

Викласти перець в маринад, довести до кипіння на середньому вогні, варити 5 хвилин.

Перекласти перець в стерилізовані банки. Маринад довести до кипіння.

Залити банки маринадом. Закатати, перевернути, укутати, залишити до повного охолодження. Смачного!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі