«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Печінкові котлети з манкою і морквою

Складові:

Куряча печінка 500 г
Манна крупа – 6-7 ст. ложок
Цибуля – 2 шт.
Морква – 1 шт
Часник – 2 зубчики
Сода харчова – на кінчику ножа
Перець – за смаком
Сіль за смаком
Борошно
Рослинна олія

Приготування :

Промиваємо печінку і обсушуємо. Моркву натираємо на тертці, цибулю нарізаємо дрібно і обсмажуємоусе на рослинній олії.

Перемелюємо на м’ясорубці печінку разом з морквою і цибулею (без масла), додаємо роздавлений часник.

Додаємо до фаршу соду, спеції, сіль, часник, манну крупу. Перемішуємо фарш і даємо настоятися 40-50 хвилин.

Обсмажуємо котлети, як оладки на розігрітій олії з двох боків до золотистого кольору з двох сторін.

Подаємо з улюбленим гарніром.

Смачного!

Джерело: wworld.com.ua

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі