Печінкові котлети з манкою і морквою
Складові:
Куряча печінка 500 г
Манна крупа – 6-7 ст. ложок
Цибуля – 2 шт.
Морква – 1 шт
Часник – 2 зубчики
Сода харчова – на кінчику ножа
Перець – за смаком
Сіль за смаком
Борошно
Рослинна олія
Приготування :
Промиваємо печінку і обсушуємо. Моркву натираємо на тертці, цибулю нарізаємо дрібно і обсмажуємоусе на рослинній олії.
Перемелюємо на м’ясорубці печінку разом з морквою і цибулею (без масла), додаємо роздавлений часник.
Додаємо до фаршу соду, спеції, сіль, часник, манну крупу. Перемішуємо фарш і даємо настоятися 40-50 хвилин.
Обсмажуємо котлети, як оладки на розігрітій олії з двох боків до золотистого кольору з двох сторін.
Подаємо з улюбленим гарніром.
Смачного!
Джерело: wworld.com.ua