«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Ну й смакота. Я б і не додумалась до такого: “крабові палички по-холостяцьки”. Неочікувано смачно, і точно ні на що не схоже

Опрацьовано колективом intermarium.news Ну й смакота. Я б і не додумалась до такого: “крабові палички по-холостяцьки”. Неочікувано смачно, і точно ні на що не схоже

потрібні інгредієнти

  • 12 крабових паличок
  • 60 гр твердого сиру
  • 4 столові ложки рослинної олії
  • для кляра

  • 200 мл молока
  • 1 яйце
  • 200 гр борошна
  • сіль і мелений чорний перець за смаком
  • Починаємо процес

  • Акуратно розвертаємо крабові палички.
  • Сир нарізаємо тоненькою соломкою, кладемо в середину і загортаємо.
  • Окремо спушуємо яйце з молоком, борошном, сіллю і перцем. Кляр повинен бути густим, як тісто на оладки.
  • Занурюємо  паличку в кляр і відправляємо на розігріту сковорідку. Обсмажуємо з обох боків

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі