Ну й смакота. Я б і не додумалась до такого: “крабові палички по-холостяцьки”. Неочікувано смачно, і точно ні на що не схоже
Опрацьовано колективом intermarium.news Ну й смакота. Я б і не додумалась до такого: “крабові палички по-холостяцьки”. Неочікувано смачно, і точно ні на що не схоже
потрібні інгредієнти
- 12 крабових паличок
- 60 гр твердого сиру
- 4 столові ложки рослинної олії
-
для кляра
- 200 мл молока
- 1 яйце
- 200 гр борошна
- сіль і мелений чорний перець за смаком
-
Починаємо процес
- Акуратно розвертаємо крабові палички.
- Сир нарізаємо тоненькою соломкою, кладемо в середину і загортаємо.
- Окремо спушуємо яйце з молоком, борошном, сіллю і перцем. Кляр повинен бути густим, як тісто на оладки.
- Занурюємо паличку в кляр і відправляємо на розігріту сковорідку. Обсмажуємо з обох боків