Незвичайний рецепт шашлику, без мангалу, без вугілля, без виїзду на природу
Продукти для шашлику в банці:
1. Свинина (антрекот) — 1 кг
2. Бекон — 250 гр
3. Цибуля ріпчаста — 2-3 шт
4. Сік лимона
5. Вода — 100 мл
6, Сіль — за смаком
7. Перець
8. Коріандр
9. Приправи для шашлику
Як приготувати шашлик в банці:
М’ясо промити і порізати на невеликі шматочки.
Додати сіль, перець, спеції і сік лимона.
Цибулю порізати кільцями і додати до м’яса, додати воду. Залишити маринуватися на 30 хвилин. Бекон порізати тонкими смужками.
Нанизуємо на шашличні палички м’ясо, чергуючи з беконом і цибулею.
На дно банки кладемо цибулю яка залишилася, в кожну банку кладемо 4-5 «шампурів».
Закриваємо банку фольгою.
Важливо! Банка повинна бути суха зовні.
Ставимо в холодну духовку (щоб банка не луснула), і ставимо на 180-200 С на 60-80 хвилин.
Трохи остудимо банку з шашликом, не відкриваючи духовку. Акуратно відкриваємо духовку, щоб при різниці температур не луснула банка.
Дістаємо приголомшливо апетитний шашлик, дуже легко і просто приготовлений в домашніх умовах!