«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Незрівнянний сирний торт за 30 хвилин. Торт виходить дуже смачним. Шоколадні коржі виходять вологими і ароматними

Торт виходить дуже смачним. Шоколадні коржі виходять вологими і ароматними. Вишня надає йому легку і приємну кислинку, а сирний крем робить його неймовірно ніжним і дуже апетитним.

Торт легко готується, буквально за 30 хвилин. І відмінно підійде як до сімейного чаювання, так і на святковий стіл.

Необхідні продукти

  1. какао – 50 грам
  2. пшеничне борошно – 70 грам
  3. дрібка солі
  4. курячі яйця – 4 штук
  5. цукор – 100 грам
  6. вершкове масло – 60 грам
  7. чайна ложка розпушувача
  8. для крему
  9. сир – 250 грам
  10. згущене молоко – 80 грам
  11. цукрова пудра – 50 грам
  12. вершкове масло – 150 грам
  13. для просочення
  14. вишня – 100 грам
  15. вода – 1 стакан
  16. цукор – 2 столові ложки

Починаємо приготування

У чашу міксера вбиваємо яйця, додаємо цукор і щіпку солі. Все збиваємо до пишної маси. В отриману масу додаємо вершкове масло і ще трохи збиваємо міксером.

Пшеничне борошно і какао просіюємо в миску, додаємо розпушувач і все перемішуємо. Отриману суміш вводимо в яєчну масу і збиваємо до однорідності.

Деко застилає пергаментним папером і промазуємо вершковим маслом. Виливаємо на нього бісквітну основу, розрівнюємо і ставимо в духовку, розігріту до 220 градусів. Випікаємо протягом 6-8 хвилин.

Готовий бісквіт охолоджуємо і звільняємо від пергаментного паперу. Зрізаємо акуратно краї і розрізаємо бісквіт на 4 частини.
Залишки бісквіта перемелює в блендері.

Беремо вишню і перекладаємо в невеликий сотейник. Додаємо до неї цукор і вливаємо воду. Сотейник ставимо на плиту, доводимо до кипіння і проварюємо протягом 5 хвилин. Готовий сироп проціджують через сито.

Сир кладемо в чашу блендера, додаємо згущене молоко і перемелює до пастоподібного стану.

У чашу міксера кладемо вершкове масло, додаємо цукрову пудру і збиваємо все до однорідності. Додаємо до нього сирну масу і ще раз збиваємо.

Збираємо торт. Беремо корж, просочуємо його сиропом і промазуємо підготовленим кремом. Зверху викладаємо кілька вишень і накриваємо іншим коржем. Таким чином збираємо весь торт. Зібраний торт промазуємо з усіх боків кремом і обсипаємо підготовленої крихтою. Зверху прикрашаємо на свій смак.

Готовий тортик ставимо в холодильник на 1 годину, а потім подаємо до столу.

Джерело: holovni-novyny.com.ua

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі