«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Неймовірно м’які та пухнасті булочки!

Булочки з дріжджового тіста з начинкою з карамелізованого згущеного молока виходять просто фантастичні — м’які та повітряні, як пух!

ІНГРЕДІЄНТИ:
Для тіста:

  • 200 мл теплого молока;
  • 50 г вершкового масла;
  • яйце;
  • 3 ложки цукру;
  • 7 г сухих дріжджів;
  • 400-420 г борошна;
  • чайна ложка солі;
  • 3 столові ложки олії.

Для начинки: банка карамелізованого згущеного молока.

Для змащування: яєчний жовток + ложка води.

Для начинки Streusel:

  • 30 г борошна;
  • 30 г цукру;
  • 15 г вершкового масла.

СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:

1. Готуємо тісто: молоко наливаємо в глибоку миску. Додати сухі дріжджі і ложку цукру. Перемішайте вінчиком.

2. Додайте 3-4 столові ложки просіяного борошна і перемішайте до однорідності. Накриваємо тісто харчовою плівкою і ставимо в тепле місце для підйому. Їй потрібно подвоїти або потроїти свій обсяг.

джерело 
 

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі