Неймовірно м’які та пухнасті булочки!
Булочки з дріжджового тіста з начинкою з карамелізованого згущеного молока виходять просто фантастичні — м’які та повітряні, як пух!
ІНГРЕДІЄНТИ:
Для тіста:
- 200 мл теплого молока;
- 50 г вершкового масла;
- яйце;
- 3 ложки цукру;
- 7 г сухих дріжджів;
- 400-420 г борошна;
- чайна ложка солі;
- 3 столові ложки олії.
Для начинки: банка карамелізованого згущеного молока.
Для змащування: яєчний жовток + ложка води.
Для начинки Streusel:
- 30 г борошна;
- 30 г цукру;
- 15 г вершкового масла.
СПОСІБ ПРИГОТУВАННЯ:
1. Готуємо тісто: молоко наливаємо в глибоку миску. Додати сухі дріжджі і ложку цукру. Перемішайте вінчиком.
2. Додайте 3-4 столові ложки просіяного борошна і перемішайте до однорідності. Накриваємо тісто харчовою плівкою і ставимо в тепле місце для підйому. Їй потрібно подвоїти або потроїти свій обсяг.