«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Не купую плавлений сирок в магазині, бо готую вдома в 10 разів більше за ті самі гроші!

Склад:
  • 500 гр сиру (домашній сир);
  • 2 яйця;
  • 2-3 ст.л сметани (домашня);
  • сіль за смаком (приблизно 1 ч.л. без гірки);
  • 1 ч.л соди (не полная без гірки);
  • петрушка 5 гілочок (можна кріп) (дрібно порізати);
  • 200 гр грибів (шампіньйони)

Приготування:

1. Всі інгредієнти змішуємо і збиваємо все занурювальним блендером.

2. Ставимо каструлю на водяну баню, помішуючи варимо (близько 15 хвилин). У цей час маса розплавиться, стане однорідною (я помістила каструлю в сковороду, попередньо набравши в неї воду)

3. Якщо навіть при розплавленні маса не зовсім однорідна, можна ще раз скористатися блендером (поки в сир не додали гриби)

4. Гриби дрібно нарізаємо і обсмажуємо на рослинному маслі до готовності (злегка посолити, можна додати чорний мелений перець)

5. Коли сирна маса повністю розплавиться, додаємо петрушку і смажені гриби, добре перемішуємо.

6. Відразу ж виливаємо в форми (можна в скляну баночку), і обов’язково на хлібець.

7. Даємо сиру повністю охолонути, поміщаємо в холодильник.

8. Для пікантності можна додати пару зубчиків часнику (подрібнених)

Також:

1. Домашню жирну сметану можна замінити на 70-100 гр хорошого вершкового масла.

2. Такий сир дуже смачний не тільки в бутербродах. Його можна додати в гарячі спагеті (оригінально і смачно).

3. Сир можна готувати з різними добавками, це смачно, корисно і бюджетно! Смачного!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (2)
Вітя Пацула
13 вересня 2019 р. 07:41
Пишуть ніби солов'їною, та з русизмами, або ж просто перекладають побуквенно на українську
Вітя Пацула
13 вересня 2019 р. 07:39
Як же люблять коверкати українську мову(
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі