«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Найсмачніший вершковий суп з грибами. На радість кожному гурману!

Гриби і вершки – завжди відмінно поєднуються, тим більше – в супі.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • печериці – 200 г;
  • картопля – 2 шт;
  • морква – 1 шт;
  • цибуля – 1 шт;
  • вершки – 100 мл;
  • плавлений сирок – 1 шт;
  • кріп, сіль, перець;
  • олія;
  • вода – 2 л.

Процес приготування

Нагріваємо воду. Готуємо овочі – картоплю ріжемо кубиками, цибулю також дрібним кубиком, морква – тремо на тертці.

Висипаємо картоплю в воду і варимо протягом 10 хвилин.

Гриби ріжемо на тонкі часточки.

Цибулю і моркву пасеруємо в олії, всипаємо гриби і обсмажуємо протягом 10 хвилин.

Перекладаємо масу в суп, додаємо кубики сирка, вершки, солимо до смаку.

Суп варимо 5 хвилин, потім додаємо кріп і варимо ще пару хвилин.

Подавати до столу можна з часниковими сухариками або пампушками.

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі