Найшвидше печиво, яке просто тане в роті! Мінімум інгредієнтів, а смак дивовижний!
Печиво просто тане в роті …А найголовніше, що його дуже багато виходить!
Інгредієнти:
маргарин або вершкове масло – 250 грам;
сметана – 300 грам;
борошно – 2,5-3 склянки:
розпушувач – 0,5 пакетика.
Приготування:
Маргарин або вершкове масло кімнатної температури розімніть, змішайте зі сметаною і борошном, додайте розпушувач. Можливо борошна знадобиться трохи більше або менше. Дивіться, щоб тісто вийшло м’яким і не прилипало до рук.
На півгодини відправте тісто в холодильник.
Потім розкачуємо не дуже тонке тісто, чарочкою видавлюємо, занурюємо в цукор і укладаємо на деко, застелене пергаментним папером.
Запікати поки не стане злегка рум’яним, при температурі 180-200 ° С.
Якщо не хочете з цукром, можете вмочати в кунжут, мак, насіння, подрібнені горішки, кокосову стружку, а можна все разом.
Це печиво – ну просто справжнє поле для творчості. Спробуйте, ви обов’язково полюбите цей рецепт.
Смачного! І з подругами не забудьте поділитися – нехай печуть, та на чай-каву запрошують!
Джерело: Головні новини