«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Найшвидше печиво, яке просто тане в роті! Мінімум інгредієнтів, а смак дивовижний!

Це швидке і просто дивовижно смачне печиво готується всього з трьох інгредієнтів! Я його люблю за швидкість приготування і мінімум інгредієнтів, а рідні обожнюють це печиво за легкий і повітряний смак!

Печиво просто тане в роті …А найголовніше, що його дуже багато виходить!

Інгредієнти:   

  1.  маргарин або вершкове масло – 250 грам;
  2.  сметана – 300 грам;    
  3. борошно – 2,5-3 склянки:    
  4. розпушувач – 0,5 пакетика.

Приготування:

Маргарин або вершкове масло кімнатної температури розімніть, змішайте зі сметаною і борошном, додайте розпушувач.

Можливо борошна знадобиться трохи більше або менше. Дивіться, щоб тісто вийшло м’яким і не прилипало до рук. На півгодини відправте тісто в холодильник.

Потім розкачуємо не дуже тонке тісто, чарочкою видавлюємо, занурюємо в цукор і укладаємо на деко, застелене пергаментним папером.

Запікати поки не стане злегка рум’яним, при температурі 180-200 ° С.

Якщо не хочете з цукром, можете вмочати в кунжут, мак, насіння, подрібнені горішки, кокосову стружку, а можна все разом.

Це печиво – ну просто справжнє поле для творчості.

Спробуйте, ви обов’язково полюбите цей рецепт. Смачного! І з подругами не забудьте поділитися – нехай печуть, та на чай-каву запрошують!


 

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (1)
Наталія Гайдучок
29 жовтня 2018 р. 18:51
а чи потрібно яйцем змащувати перед тим як вмокати в цукор?
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі