«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Найніжніші пампушки до борщу всього за 20 хвилин! Це відмінна заміна хліба, та і готуються вони дуже просто

ІНГРЕДІЄНТИ

ТІСТО

Борошно пшеничне

3 скл.

Цукор

1 ст. л.

Олія соняшникова

3 ст. л.

Дріжджі (сухі)

1 пакетик

Вода

1 скл. (тепла)

Сіль

дрібка

ЗАПРАВКА

Олія соняшникова

2 ст. л.

Часник

3 зубчики

Сіль

1 ч. л.

Вода

50 мл

Кріп

0.5 пучка

Який же борщ буде добре смакувати без пампушок? Звичайно, не завжди є час і бажання пекти свіженькі пампушки, тому що гратися з дріжджами не завжди є можливість. Сьогодні, ми поділимося з вами рецептом пампушок, які ви зможете приготувати всього за 20 хвилин! Обов’язково спробуйте, тому що це неймовірно смачно.

Приготування:

  1. Перш за все, необхідно просіяти борошно.
  2. Далі, в глибокій мисці змішуємо всі інгредієнти.
  3. Починаємо замішувати тісто, воно має бути еластичним.
  4. З тіста робимо невеличкі кульки і ставимо на форму, змащену олією, або маслом. Відстань між пампушками має бути не менше 1 сантиметра.
  5. Відправляємо пампушки у тепле місце на 5 хвилин, аби вони трохи підійшли.
  6. Поки тісто підходить, можна приготувати заправку. Часник пропускаємо через прес і розтираємо з сіллю. Додаємо воду і олію, перемішуємо. 
  7. Дрібно нарізаємо зелень і додаємо до нашої заправки.
  8. Пампушки відправляємо у розігріту до 180 градусів духовку на 15-20 хвилин.
  9. Як тільки вони будуть готові, дістаємо їх із духовки і одразу ж поливаємо заправкою.

Мабуть, ви вже зрозуміли, що ці пампушки готуються дуже швидко і просто!

Cмачного!

Джерело: poshepky.com

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі