«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Найкраще дріжджове тісто для біляшів і пиріжків, яке піднімається в холодильнику

Тісто виходить дуже повітряним. А здоба з нього – м’якою і свіжою навіть на наступний день.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • вода тепла – 2 склянки;
  • дріжджі – 50 г;
  • сіль – щіпка;
  • цукор – 1 ст.л;
  • борошно – 5 склянок.

Процес приготування

У воду додаємо цукор, потім додаємо дріжджі і половину склянки борошна. Вимішуємо і залишаємо на 15 хвилин.

Всипаємо решту борошна і вимішуємо тісто, укладаємо в пакет, змащений олією всередині і відправляємо в холодильник, поки воно не збільшиться в 2 – 3 рази.

Формуємо з тіста найрізноманітнішу здобу і випікаємо в духовці або смажимо на сковороді.

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі