Надзвичайно тонке тісто для ідеальної піци
Складові:
пшеничне борошно – 175 г
сіль – за смаком
оливкова олія – 1 ст. л.
дріжджі сухі – 1 ч. л.
вода – 125 мл
Приготування:
У кухонному комбайні з’єднуємо борошно, сіль і дріжджі.
У глечику змішуємо олію і воду.
Не вимикаючи комбайн, вливаємо рідину в сухі інгредієнти і замішуємо однорідне тісто.
Потім перекладаємо тісто на стіл, присипаний борошном і замішуємо тісто руками 2-3 хвилини.
Далі перекладаємо тісто в миску і змащуємо зовні оливковою олією.
Накриваємо миску харчовою плівкою і ставимо її в тепле місце на 40 хвилин до тих пір, поки тісто не збільшиться вдвічі.
Дістаємо тісто з миски і місимо його 1-2 хвилини.
Потім розкачуємо тісто в коло діаметром 30 см і перекладаємо його на деко.
Здавлюємо 2 см від краю, щоб отримати скоринку і додаємо начинку за смаком на ваш вибір.
Смачного!
Джерело: wworld.com.ua