«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Надзвичайно тонке тісто для ідеальної піци

Секрет смачної піци криється в правильно приготованому тісті. У нашому рецепті ви дізнаєтеся всі тонкощі і секрети для того, щоб зробити вашу піцу ідеальною!

Складові:

пшеничне борошно – 175 г

сіль – за смаком

оливкова олія – 1 ст. л.

дріжджі сухі – 1 ч. л.

вода – 125 мл

Приготування:

У кухонному комбайні з’єднуємо борошно, сіль і дріжджі.

У глечику змішуємо олію і воду.

Не вимикаючи комбайн, вливаємо рідину в сухі інгредієнти і замішуємо однорідне тісто.

Потім перекладаємо тісто на стіл, присипаний борошном і замішуємо тісто руками 2-3 хвилини.

Далі перекладаємо тісто в миску і змащуємо зовні оливковою олією.

Накриваємо миску харчовою плівкою і ставимо її в тепле місце на 40 хвилин до тих пір, поки тісто не збільшиться вдвічі.

Дістаємо тісто з миски і місимо його 1-2 хвилини.
Потім розкачуємо тісто в коло діаметром 30 см і перекладаємо його на деко.
Здавлюємо 2 см від краю, щоб отримати скоринку і додаємо начинку за смаком на ваш вибір.

Смачного!

Джерело: wworld.com.ua

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі