Надзвичайно смачний і простий літній десерт!
Цей до смішного простий рецепт божественного десерту з полуниці. Закочуй рукава і готуй інгредієнти – сьогодні в твоїй кулінарній книзі поповнення.
СКЛАДОВІ:
300 г полуниці
100 г печива
400 г натурального йогурту без добавок
1,5-2 плитки білого шоколаду
10 г сухого желатину
50 мл води
Пакетик желатину (10 г) залий холодною водою, ретельно перемішай і залиш набухати на час, вказаний на упаковці.Полуницю вимий і наріж тонкими пластинками.
Глибоку миску з овальним дном застели харчовою плівкою. На дно і бічні сторони миски уклади скибочки полуниці в один шар і відстав надеякий час в сторону.
Приступай до приготування крему! Розтопи шоколад на водяній бані і змішай з йогуртом. Якщо крем виходить недостатньо солодкий, додай в нього трохи цукрової пудри.Набряклий желатин розтопи в мікрохвильовій печі або на водяній бані. Але ні в якому НЕ разі не варто його кип’ятити, адже тоді він втратить свої властивості.
Додай розтоплений желатин в крем і ретельно перемішай. Готово!
Візьми миску, в яку ти перед цим виклала полуницю, на дно поклади трохи крему, а потім виклади шар з печива. У рецепті використовується галетне, але можна взяти і крекери, і пісочне, причому не ціле, а мелене в крихту. Загалом, як душа забажає.
Наступний шар – знову з крему. А ось за ним виклади шар з полуниці. Чергуй шари, поки є місце в формі, але врахуй, що верхній шар повинен бути з печива.
Готовий десерт відправ в холодильник мінімум на 3 години, можна на всю ніч. Коли десерт застигне, переклади його на тарілку, попередньо перевернувши, зніми харчову плівку і швидше подавай до столу.Тільки поглянь, як апетитно виглядає домашній полуничний торт без випічки в розрізі.
Чудо!Ароматний домашній торт з полуницею не залишить байдужим ні дорослого, ні дітей. Смачний, ніжний, легкий
… А який простий у приготуванні! Озброюйся стиглою полуницею, швидше зберігай цей рецепт і дивуй рідних і гостей апетитним частуванням з улюбленої ягоди.
І не забудь поділитися секретом приготування полуничного десерту з друзями в соціальних мережах.