«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

На смак ніби й шарлотка, але більш вологий і в тисячі разів легше в приготуванні. Не опадає і з тістом я не “гралась”

На смак ніби й шарлотка, але більш вологий і в тисячі разів легше в приготуванні. Не опадає і з тістом я не “гралась”

Складові:

  • 2 яйця
  • 250 мл цукру
  • 1 ч. ложка соди
  • 0.5 склянки олії (можна менше)
  • 2 склянки борошна
  • 1 стакан молока
  •  ванілін
  • фрукти

Приготування:

Борошно перемішуємо з содою.

Збuваємо яйця з цукром, додаємо олію, молоко, ванілін і борошно

Форму змащуємо маслом і посипаємо борошном. Виливаємо тісто в форму.

Зверху викладаємо фрукти. Можна використовувати як свіжі, так і заморожені.

Ставимо в розігріту до 180 градусів духовку і печемо 30 хвилин до золотистого кольору.

Смачного!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі