“Млинці ідеальні”. Приготують навіть новачки
Інгредієнти:
окріп – 1,5 склянки;
молоко – 1,5 склянки;
яйця – 2 штуки;
борошно – 1,5 склянки (тісто має бути рідше, ніж на оладки);
вершкове масло – 1,5 столові ложки;
цукор – 1,5 столові ложки;
сіль – 0,5 чайної ложки;
ванілін
Приготування:
Збийте яйця з цукром, додайте сіль і ванілін.
Далі збиваючі суміш, додаємо молоко и поступово всипаємо борошно. Не перестаючи збивати, вливаємо розтоплене вершкове масло, а потім окріп тонкою цівкою.
Тісто залишаємо на півгодини, щоб всі інгредієнті гармонійно змішалися. А потім починаємо випікати.
На розігріту сковороду тонким шаром виливаємо тісто, чекаємо 1-2 хвилини, а потім перевертаємо.
До слова, якщо сковорода не спеціальна, тоді слід перед віпіканням налиті на неї трішки олії.
Якщо Ви любите млинці з начинкою, вибирайте традіційні (сирна, грибна, ягідна та ін.) або придумайте свою. Смачного!