«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Мясо з молодою картоплею – страва, яка не залишить байдужим нікого!

Любите посмакувати соковитою та ніжною свининою, тоді цей рецепт саме для вас.

Надзвичайно смачне м’ясо в поєднанні з молодою картоплею та кабачками нікого не залишить байдужим!

Складові:

    Нежирна свинина – 1 кг
    Кабачок – 500 гр
    Помідор – 300 гр
    Цибуля – 200 гр
    Молодий часник – 3 шт
    Морква – 200 гр
    Картопля – 1 кг
    Спеції, сіль
    Зелень

Приготування:

1. Нарізаємо часник пластинками і кидаємо в казан з нагрітим маслом.

2. Потім додаємо півкільця цибулі і обсмажуємо до прозорості, додаємо моркву і тушкуємо хвилини три.

3. Нарізаємо кабачок кубиками і висипаємо в казан, тушкуємо хвилин п’ять.

4. Додаємо помідори і м’ясо.

5. Накриваємо кришкою і тушкуємо все на мінімальному вогні 40-50 хвилин.

6. Додаємо молоду картоплю.

7. При необхідності додаємо трохи окропу.

8. Солимо і перчимо.

9. Накриваємо кришкою і тушкуємо до готовності картоплі.

10. Подаємо посипавши зеленню.

Смачного!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі