«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

М’ясні човники на сковороді: просто, ситно та смачно

Прості в приготуванні за цим рецептом соковиті, ситні м’ясні човники стануть повноцінним обідом або вечерею для всієї родини. Приготувати їх нескладно і для спонтанних посиденьок. Навіть духовку включати не доведеться, а гості однозначно будуть ситі і задоволені.

Для тіста:

  • борошно – 200 г
  • кип’яток – 100 мл
  • сіль – 1/2 ч.л.
  • рослинна олію – 1 ст.л.

Змішуємо борошно з сіллю, а потім вливаємо кип’яток і швидко всеперемішуємо. Додаємо рослинну олію і продовжуємо вимішувати дотих пір, поки тісто не візьметься клубком.

Продовжуємо вимішувати на столі ще хвилин 5. На виході отримуємом’яке, еластичне, що не липнуче до рук тісто. Кладемо його вцелофановий пакет хвилин на 20 і переходимо до приготуванняначинки.

М'ясні човники на сковороді: просто, ситно та смачно

Для начинки:

  • фарш – 400 г
  • кабачок – 150 г
  • зелена цибуля та петрушка – по невеликому пучку
  • сіль, перець – за смаком.

М'ясні човники на сковороді: просто, ситно та смачно

Готуємо фарш, подрібнюємо зелень, натираємо кабачок на грубій тертці.

З’єднуємо фарш з кабачком і зеленню, солимо та перчимо до смаку ідобре вимішуємо.

М'ясні човники на сковороді: просто, ситно та смачно

Розкачуємо тісто тонким шаром і ділимо на частини.

М'ясні човники на сковороді: просто, ситно та смачно

На середину кожного квадрата викладаємо фарш і формуємо човники,роблячи защіпи по боках.М'ясні човники на сковороді: просто, ситно та смачно

Готові човники перекладаємо на розігріту сковороду з рослинноюолією.

М'ясні човники на сковороді: просто, ситно та смачно

Ми залишаємо на середньому вогні до того моменту, як тісто знизупідрум’яниться.

М'ясні човники на сковороді: просто, ситно та смачно

Доливаємо в сковороду води з таким розрахунком, щоб човники булипокриті до середини. Накриваємо кришкою, зменшуємо вогонь ізалишаємо хвилин на 15.

М'ясні човники на сковороді: просто, ситно та смачно

Човники готові. Їх можна розкладати по тарілках і подавати до столу.

М'ясні човники на сковороді: просто, ситно та смачно

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі