«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Маринад для приготування грибів з різноманітних сортів. Це просто та швидко

Збережіть у своїй книзі рецептів маринад для приготування грибів різноманітних сортів. Вам потрібно:
  • Вода питна – 1000 мл.;
  • Цукор – 50 грамів;
  • Сіль кухонна – 40 грамів;
  • Лаврове листя – 3 шт.;
  • Духмяний перець – 6 шт.;
  • Гвоздика – 4 шт.;
  • Кориця мелена – 0,5 чайної ложки;
  • Оцтова есенція 70% — 3 чайні ложки.

Як зробити:

  1. У киплячу воду додайте спеції.
  2. Варіть протягом 3 хвилин.
  3. Після влийте оцтову есенцію та вимкніть вогонь.
  4. Гриби закип’ятіть й після потрібно злити воду.
  5. Потім знову помістіть їх у чисту воду та додайте сіль. Перемішуйте та варіть, поки вони не закиплять.
  6. Не забувайте знімати піну та перемішувати. Готові гриби почнуть осідати на дно каструлі.
  7. Готові гриби розкладіть у банки за допомогою сита. Залишіть трохи місця для маринаду.
  8. Залийте гриби маринадом та закрийте кришками.

Смачного!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі