Маринад для курки з простих інгредієнтів, який застосовують в ресторанах: м’ясо виходить соковитим і м’яким
Нічого складного і важкодоступного в маринаді немає, але м’ясо виходить неймовірно соковитим і ніжним, при цьому утворюється ароматна і хрустка скоринка зовні.
Для приготування курочки в маринаді знадобиться:
- Курка – 1 тушка, вага близько 1,5 кг
- Імбир – невеликий шматочок
- Соєвий соус – 100 мл
- Часник – 3 зубчики
- Сіль за смаком
- Паприка мелена – 1 ст.л.
Приготування
Імбир натріть на дрібній насадці від терки, всього повинно бути близько 2 ст.л. імбиру (вже натертого).
До імбиру додайте паприку, видавіть часник, соєвий соус, перемішайте все.
Курку потрібно обробити навпіл, її потрібно надрізати по спині і розкласти в форму навпіл.
Залийте соусом курочку і залиште її маринуватися на 15 хвилин, після чого переверніть її на іншу сторону і знову залиште хвилин на 15.

Тепер, коли вона повністю промаринувалася, поставте її в духовку на 180 градусів, курка буде готова приблизно через годину.
Приємного апетиту і гарного настрою!