Люблю голубці – готувати ні! Цей рецепт підкорив моє серце, а смак ще більше!
Пропонуємо рецепт найсмачнших голубців, які стануть вашими улюбленими!
Інгредієнти:
- Капуста – 250 грам,
- фарш – 250 грам,
- рис – 0,5 склянки,
- цибуля – 1 штука,
- морква – 1 штука,
- часник – 3 зубчики,
- сіль,
- перець,
- яйце – 1 штука.
Приготування:
Ріжемо дрібно капусту, потім обшпарюємо окропом. Рис відварюємо до напівготовності. Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на тертці. Обсмажуємо цибулю і моркву на олії, додаємо подрібнений часник.
Змішати фарш, капусту, яйце, моркву з цибулею, сіль, перець, спеції. Формуємо з фаршу довгасті котлетки, обвалюємо у борошні й укладаємо на змащене деко, заливаємо соусом. Запікаємо при 170 градусах протягом 30 хвилин.
Для соусу: змішати 1 столову ложку томатної пасти з 2 столовими ложками сметани, заливаємо 1 склянкою води, солимо, перчимо.
Смачного!