«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Люблю голубці – готувати ні! Цей рецепт підкорив моє серце, а смак ще більше!

Пропонуємо рецепт найсмачнших голубців, які стануть вашими улюбленими!

Інгредієнти:

  1. Капуста – 250 грам,
  2. фарш – 250 грам,
  3. рис – 0,5 склянки,
  4. цибуля – 1 штука,
  5. морква – 1 штука,
  6. часник – 3 зубчики,
  7. сіль,
  8. перець,
  9. яйце – 1 штука.

Приготування:
Ріжемо дрібно капусту, потім обшпарюємо окропом. Рис відварюємо до напівготовності. Цибулю дрібно порізати, моркву натерти на тертці. Обсмажуємо цибулю і моркву на олії, додаємо подрібнений часник.
Змішати фарш, капусту, яйце, моркву з цибулею, сіль, перець, спеції. Формуємо з фаршу довгасті котлетки, обвалюємо у борошні й укладаємо на змащене деко, заливаємо соусом. Запікаємо при 170 градусах протягом 30 хвилин.
Для соусу: змішати 1 столову ложку томатної пасти з 2 столовими ложками сметани, заливаємо 1 склянкою води, солимо, перчимо.
Смачного!

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі