«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Листя для голубців на зиму. Це дуже зручно, дастала і все готово.

Голубці – страва, без якої не обходиться святкове застілля. Потрібно правильно приготувати начинку та листя капусти, щоб отримати гарний результат.

Для приготування потрібно:

  1. Видалити з капустини качан.
  2. Проварити капусту у підсоленій воді на помірному вогні.
  3. Забирати поступово листки, які почали відставати.
  4. Дати охолонути і зрізати товсті прожилки з кожного листочка.
  5. Змотати 4-5 листочків рулетиком і покласти в банку. Продовжувати, доки не закінчиться листя (на дно банки можна покласти корінь хрону або петрушку).
  6. Приготувати розсіл: в 1 л води розчинити 3 ст. л. солі і 1 ст. л. цукру.
  7. Залити вміст банки розсолом.

Перед використанням бажано замочити листя на всю ніч.

Смачного!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі