Красива закуска на будь-який святковий стіл, завжди з’їдається на ура!
Інгредієнти:
- яйця – 3 шт
- свіжий шпинат – 160 гр
- сіль – 0.5 ч.л
Начинка:
- плавлений сир – 280 гр
- червона риба – 200 гр
- лимонний сік – 1.5 ст.л
Покроковий процес приготування:
Беремо свіжий шпинат і дрібно подрібнюємо, пересипаємо в миску, додаємо жовтки, всипаємо сіль і добре збити блендером до однорідної маси.
В окрему миску виливаємо білки і збиваємо міксером до стійкої піни. Частинами додаємо збиті білки в шпинатну масу і акуратно перемішати лопаткою.

Форму застеляємо пергаментним папером, змащуємо соняшниковою олією і розподіляємо шпинатне тісто. Відправляємо в розігріту духовку до 180 градусів і випікаємо 10 хвилин.

Підготуємо начинку, в плавлений сир вливаємо лимонний сік і добре перемішати до однорідної маси. Заздалегідь готуємо червону рибу, нарізаємо її на тонкі шматочки. Готовий бісквіт дістаємо з духовку і даємо повністю охолонути, зверху промазуємо плавленим сиром, розподіляємо червону рибу і загортаємо в рулет
Загортаємо закусочний рулет в пергаментний папір і прибираємо в холодильник на годину. Дістаємо закуску з холодильника, нарізаємо і подаємо на святковий стіл. Смачного!
