«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Хіт сезону! Ніжна гарбузово-сирна запіканка

Гарбуз – хіт осіннього сезону. Цей помаранчевий овоч не тільки милує око яскравою барвою у стравах, а й є надзвичайно корисним і смачним.

Тож пропонуємо вашій увазі рецепт ніжної гарбузово-сирної запіканки, яка без сумніву сподобається і вам, і родині.

Інгредієнти:

  • 500 г гарбуза;
  • 300 г сиру;
  • 2 яйця;
  • 4-6 ст. ложок цукру;
  • 1 скл. манки;
  • 50 -100 г родзинок;
  • ванілін, кориця, масло.

Приготування:

Гарбуз почистити, порізати, запекти у духовці за температури 180 градусів 40-45 хв.

Охолодити і перемолоти (можна перемолоти сирий), додати половину цукру, 1 яйце, трохи більше половини манки, корицю, перемішати.

До сиру додати яйце, решту манки і цукру, ошпарені родзинки, ванілін, перемішати (якщо надто круте тісто, можна додати кілька ложок молока).

Форму змастити маслом, викласти, чергуючи, сирну і гарбузову масу (має вийти 6 тонких шарів). Запікати 50 хв за температури 180 градусів. Смачного!

Джерело: Порадник

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі