Хачапурі по швидкому – смакота за 10 хвилин. З’їдається в одну мить!
Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:
- кефір – 100 мл;
- яйце – 1 шт;
- сіль за смаком;
- сода – 0.5 ч.л;
- цибуля зелена – 1 пучок;
- сир – 50 г;
- борошно – 200-250 г.
Процес приготування
Дрібно ріжемо цибулю, сир натираємо на великій тертці.
Кефір або йогурт змішуємо з сіллю і содою, яйцем і додаємо борошно, вимішуємо.
Додаємо цибулю і сир, перемішуємо масу до однорідності і вимішуємо м’яке тісто.
Викладаємо на стіл, посипаний борошном, трохи вимішуємо і руками перетворюємо в коржик, ділимо його на 8 частин – трикутників.
Розігріваємо багато рослинної олії і викладаємо трикутники в сковороду, обсмажуємо з двох сторін.
Викладаємо на паперові рушники, потім складаємо на тарілку.