«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Кекс. Рецепт, за яким печу вже 20 років

Цьому рецепту – 20 років. Які не пробувала – не такі. Цей кекс найкращий і найсмачніший. Мій фаворит!

Інгредієнти

  • 0,5 п. маргарину,
  • 1 скл. цукру,
  • 2 яйця,
  • 0,5 ч. ложки соди,
  • 0,5 скл. сметани,
  • 2 ст. ложки майонезу,
  • 2 скл. борошна,
  • ванілін,
  • родзинки.

0,5 п. маргарину розтопити, додати 1 скл. цукру, розмішати. Додати 2 яйця, 0,5 ч. ложки соди, 0,5 скл. сметани, 2 ст. ложки майонезу, 2 скл. борошна, ванілін, вимішати, додати родзинки. Викласти у форму, змащену маслом, поставити в розігріту духовку (180 ОС) на 40–45 хв.

Рецептом поділилася Ірина Жовнір. Джерело: Сім’я і дім

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі