«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Картопля по-грецьки в духовці: так смачно, що можна їсти без м’яса

Найпростіший рецепт запеченої картоплі в духовці з часником.

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

  • картопля – 1 кг;
  • часник – 2 зубчики;
  • сік лимонний – 100 мл;
  • орегано – 2 ч.л;
  • рослинна олія;
  • петрушка і кріп, сіль і перець за смаком.

Процес приготування

Картоплю ріжемо часточками і укладаємо в форму для запікання.

З’єднуємо орегано з олією, подрібненим часником, соком лимона.

Поливаємо заправкою картоплю, перчимо, посипаємо зеленню і наливаємо буквально половину склянки воду.

Накриваємо форму фольгою і ставимо в духовку, розігріту до 200 градусів на 1 годину.

Джерело

 

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі