Капуста в клярі — смачна закуска за 15 хвилин
З листя капусти можна приготувати досить смачну закуску, від якої будуть в захваті всі гості.
Для приготування страви потрібно мінімальна кількість інгредієнтів, та мінімальна кількість часу. Коли гості будуть їсти страву, вони не відразу здогадаються, що заховано під кляром.
Cклад
- 1 качан капусти;
- ½ ч. л. солі;
- 3 яйця;
- 4 ст. л. майонезу;
- 3 ст. л. борошна;
- спеції за смаком.
Приготування:
- З капусти вирізати качан.
- Довести воду до кипіння, посолити. Опустити капусту в окріп на 3 хвилини.
- Відокремити листя від качана.
- У глибокій ємності перемішати за допомогою вінчика яйця з майонезом. Додати борошно, сіль, спеції за смаком. Приготувати кляр.
- Листя капусти розрізати на 2-3 частини.
- Вмочити в клярі шматочки капустяних листів.
- Обсмажити на розігрітій з олією пательні до золотої скоринки.
Закуска готова, можна подавати до столу з соусом, напоями (за смаком).
Смачного!