«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Капуста в клярі — смачна закуска за 15 хвилин

З листя капусти можна приготувати досить смачну закуску, від якої будуть в захваті всі гості.

Для приготування страви потрібно мінімальна кількість інгредієнтів, та мінімальна кількість часу. Коли гості будуть їсти страву, вони не відразу здогадаються, що заховано під кляром.

Cклад

  1. 1 качан капусти;
  2. ½ ч. л. солі;
  3. 3 яйця;
  4. 4 ст. л. майонезу;
  5. 3 ст. л. борошна;
  6. спеції за смаком.

 Приготування:

  1. З капусти вирізати качан.
  2. Довести воду до кипіння, посолити. Опустити капусту в окріп на 3 хвилини.
  3. Відокремити листя від качана.
  4. У глибокій ємності перемішати за допомогою вінчика яйця з майонезом. Додати борошно, сіль, спеції за смаком. Приготувати кляр.
  5. Листя капусти розрізати на 2-3 частини.
  6. Вмочити в клярі шматочки капустяних листів.
  7. Обсмажити на розігрітій з олією пательні до золотої скоринки.

Закуска готова, можна подавати до столу з соусом, напоями (за смаком).

Смачного!

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі