«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Качка з яблуками стане хітом вашого святкового столу

Класична качка з яблуками — що може бути краще?

Ароматна, м’яка, пікантна — ця страва завжди стає хітом на моєму столі, а в цьому році її точно потрібно приготувати, адже від свинини на святі бажано відмовитися. Даю правильний рецепт приготування птиці з яблуками.

Основні інгредієнти:

  • Качка — 1 штука
  • Яблука (бажано зелені) — 500 грамів
  • Сіль, перець — за смаком
  • Лимон — 1 штука

Як готувати:

  • Видавити сік з лимона, додати перець, сіль.
  • Вимити і обсушити качку, натерти лимонною сумішшю, дати промаринуватися протягом години.
  • Порізати великими шматочками яблука, видалити хвостик і серцевину. Черевце качки начинити яблуками, зашити нитками.
  • Обернути крильця фольгою.
  • Деко змастити, викласти тушку вгору черевцем, поставити на 2 години в духовку, запікати при температурі 200 градусів.
  • Періодично поливати птицю соком, який з’явився на деко. За годину до закінчення часу приготування знизити температуру до 180 градусів, а за 30 хвилин зняти фольгу з крилець.

Смачного!

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі