«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Якщо ви маєте 2 яйця і 3 картоплі, приготуйте цю смачну страву: змінюючи начинку, готуй хоч щодня

Для приготування вам будуть потрібні такі інгредієнти:

Картоплю тремо  крупній тертці, солимо і залишаємо на 5 хвилин, щоб з’явився сік.

 

Сік зливаємо і трохи віджимаємо.

Вбиваємо в картоплю яйця, солимо і перчимо до смаку.

Порада: в картоплю можна додати рубану зелень і ароматні трави, готові приправи для картоплі.

Розігріваємо невелику кількість рослинної олії і викладаємо частину маси, розрівнюємо в млинець.

Обсмажуємо на невеликому вогні до готовності, перевертаємо і обсмажуємо другу сторону під кришкою хвилини 2-3 на невеликому вогні.

Ковбасу беріть будь-яку, варену або копчену, ріжемо соломкою, сир тремо на тертці.

Викладаємо на одну сторону начинку, ковбасу і посипаємо сиром і накриваємо другою частиною млинця.

Обсмажуємо до розплавлення сиру.

Подаємо до столу з різними соусами.

Якщо немає ковбаси, можна зробити солоний сир із зеленню і спеціями, потерти плавлений сирок, покласти обсмажені гриби з цибулею і посипати сиром і т.д.

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі