«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Як приготувати ніжну та ароматну скумбрію

Раджу приготувати!

Складові:

скумбрія охолоджена – 2 шт .;
часник – 2 зубчики;
оливкова олія – ​​2 ст. л .;
паприка солодка – 1 ч. л. з гіркою;
сіль – 1 ч. л.

Приготування:

Для маринаду: змішуємо паприку, сіль і часник пропущений через прес, в останню чергу додаємо оливкову олію..
Скумбрію розморожуємо, промиваємо під проточною водою, чистимо і видаляємо голову, хвіст і нутрощі. Розрізаємо рибу на дві частини по хребту і видаляємо кістки.
Змащуємо маринадом філе риби з усіх боків і накриваємо харчовою плівкою, прибираємо в холодильник на 3-4 години.
Потім викладаємо скумбрію на деко, застелене пергаментом і ставимо в розігріту духовку до 220 градусів протягом 15 хвилин.

Смачного!

Джерело: wworld.com.ua

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі