«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Як приготувати найсмачніший Тірамісу по-домашньому?

Напевно, немає сенсу вкотре розповідати про тірамісу. У багатьох це найулюбленіший десерт!

Зараз  Тірамісу  дуже популярний у всьому світі, але батьківщиною його є Італія. У перекладі з італійського Тірамісу значить «Підніми мене вгору» (tira – тягни, mi – мене, su – вгору). Це дивна назва трактується по різному, наприклад що десерт настільки ніжний і повітряний, що варто лише спробувати.

СКЛАДОВІ:

- 200 гр. будь-якого пісочного печива

- 200 гр. нежирного сиру

- 100 гр. сметани

- 50 гр. цукру

- 1 ч. л кави

- ваніль

- какао

Приготування:

Змішати в блендері сир, сметану, цукор і ваніль до однорідної маси.

Приготувати каву (я брала звичайну розчинну).

Занурюємо печиво на 5 сек. в каву.

Потім по черзі викладаючи шари з печива і крему формуємо десерт (я це робила в скляній чашці).

Присипати какао через ситечко.

Залишити в холодильнику на ніч.

З такої кількості продуктів у мене вийшло три чашки.

Спробуйте, дуже смачно.

Смачного!

Джерело: wworld.com.ua

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі