«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Як приготувати гарбуз із часником. Сім’я в захваті – з’їли за дві хвилини

Незважаючи на те, що гарбуз зараховують до продуктів-лікарів і існує безліч рецептів його смачного приготування, багато хто досі верне від нього ніс.

Особливо важко змусити полюбити гарбуз дітей. Що робити з овочем, якщо ти кривишся від гарбузової каші, гарбузового супу, а словосполучення «гарбузовий пиріг» приводить тебе в жах?

Складні стосунки з гарбузом позбавляють тебе можливості поласувати найсмачнішими та корисними другими стравами. А всього-на-всього потрібно правильно вибрати й приготувати гарбуз. Для м’ясних страв і гарнірів підходять плоди виду з твердою корою і прісною, несолодкою м’якоттю: «акорн», «веснянка», «грибовський кущовий». Зайва солодкість не зіпсує смак, і страва сподобається всій родині.

У цій статті ти дізнаєшся, як апетитно приготувати гарбуз в сметанно-часниковому соусі, замаскувавши таким чином нелюбий гарбузовий смак.

Що можна приготувати з гарбуза

Складові:

  •  400 г очищеного гарбуза
  •  200 мл сметани
  •  4 зуб. часнику
  •  1 пуч. петрушки
  •  1 пуч. кропу
  •  2 ч. л. сушеної паприки
  •  сіль, перець за смаком
  •  рослинна олія для смаження

Приготування:

1. Очисть гарбуз від шкірки насіння і волокон. Наріж плід спочатку півкільцями, потім великими кубиками.

2. Розігрій на пательні трохи рослинної олії та обсмаж гарбуз до золотистої скоринки на сильному вогні.

3. Зелень дрібно порубай, подрібни часник, посоли, поперчи, додай паприку і змішай зі сметаною.

4. Отриманий соус додай до гарбуза, перемішай і тушкуй під кришкою 5-7 хвилин на повільному вогні. Кубики повинні стати м’якими, але не розвалюватися.

5. Гарбуз зі шматочками в сметанно-часниковому соусі готовий. Смачного!

Вирішивши питання про те, як смачно приготувати гарбуз, ти гідно оціниш цей продукт. Завдяки своєму сприятливому впливу на організм людини він зміцнює здоров’я по всіх фронтах.

Ти не любиш гарбуз? Змушуєш себе його їсти тільки заради вітамінів? Приготуй його за цим рецептом, і твоя думка різко зміниться!

Джерел

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі