«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Як приготувати домашній пломбір за 10 хвилин

Історія морозива налічує понад 5 тисяч років. Ці давні ласощі вперше з’явилося у вигляді замороженого фруктового соку і прохолодних напоїв. Тільки за часів Наполеона Бонапарта в високих колах стало популярним вершкове морозиво.

Ви здивуєтеся, наскільки легко готувати домашній пломбір !

Складові

Вершки 500 мл

Цукрова пудра 100 г

Ванілін 0,2 ч. Л.

Приготування

Вершки для морозива вибирайте найжирніші. Охолодіть їх в холодильнику.

Змішайте охолоджені вершки з цукровою пудрою і ваніліном. Збивайте не менш 5 хвилин, поки не з’явиться пишна піна.

Поставте суміш на ніч в холодильник, і на ранок ваш десерт буде готовий!

Як бачите, все досить просто. Найважливіше полягає навіть не в приготуванні, а у виборі вершків достатньої жирності. У пломбір рекомендуємо додавати шоколадну стружку, ягоди, варення або горіхи. Сподіваємося, вам сподобався наш рецепт домашнього морозива і ви захочете ним поділитися!

Смачного!

Джерело: wworld.com.ua

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі