Як я давно шукала саме цей рецепт моркви по-корейськи. Найсмачніший і найкращий
Готується морква по-корейськи дуже швидко, головне дотримуйтесь всіх етапів приготування, і ви відчуєте – що це найсмачніша морква, яку вам доводилося куштувати.
Складові:
- морква – 1 кг.
- сіль – 1 ч. л.
- мелений червоний перець – на кінчику ножа
- щіпка коріандру
- соняшникова олія – 0,5 скл
- часник – 4 великих зубки
- соєвий соус – 1 ст. л.
- половина лимона
Покроковий рецепт:
Моркву вимийте, очистіть і натріть на дрібній або спеціальній тертці для моркви по-корейськи.
Викладіть моркву в глибоку миску, і залиште на 3-4 години, щоб морква дала сік.
Потім в середині морквяної купки робимо поглиблення, і додаємо туди сіль і перець. Не мішаємо.
На сковороді нагрійте соняшникову олію, до тих пір, поки не з’явиться ледве помітний димок.
Вилийте гарячу олію, в поглиблення, але знову не перемішуйте.
Накрийте кришкою, і почекайте 10 хвилин.
По закінченню зазначеного часу, відкрийте кришку і все перемішайте.
Додайте щіпку розчавлених зерен коріандру, соєвий соус, свіжовичавлений лимонний сік, часник і знову все перемішайте.
Можна відразу їсти, а можна накрити кришкою і почекати ще 10-15 хвилин. Смачного!