Грибний шашлик, який здатен втерти носа маринованому мясу!
Шашлик із грибів незмінно ароматний, соковитий і смачний. Відкиньте убік ідею з обсмажуванням продукту з цибулею або морквою. Потрібно просто замаринувати гриби на півгодини, нанизати на шпажки і запекти в духовці. Взяти таке частування з собою – чудова ідея.
Складові:
печериці – 600 г
лимонний сік – 2 ч. л.
соєвий соус- 4 ст. л.
кріп – 1 пуч.
паприка – 1 ч. л.
соняшникова олія – 4 ст. л.
сіль за смаком
Приготування:
1.Гарненько помийте гриби. Розстеліть на чистій поверхні рушник. Перекладіть на нього гриби, щоб вся зайва рідина увібралася.
2. Помістіть гриби в пакет. Туди ж додайте рослинну олію і соєвий соус, паприку, сіль, лимонний сік, а також подрібнений кріп.
3. Закрийте пакет. Потрусіть вміст. Залиште так на 30 хвилин.
4. Змочіть шпажки водою. Мариновані гриби потрібно нанизати на шпажки.
5. Розігрійте духовку до 200 ° С. Перенесіть шпажки з грибами на деко. Запікайте 15 хвилин.
Ця ідея – не просто овочеве доповнення до м’ясних шашликів. Якщо у вашій компанії є ті, хто з якихось своїх причин відмовився від вживання м’яса, вони із задоволенням пригостяться таким шашликом. Виїжджаючи на природу, захопіть з собою побільше овочів. Приготуйте легкий салат і проведіть час не тільки добре, але й смачно.
Джерело: wworld.com.ua