«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Готую так вже 30 років, смачніше я ще не їла! Сало в пакеті на смак як шашлик

ІНГРЕДІЄНТИ

Сало

1 кг

Часник

1 шт. (головка)

Сіль

3 ч. л.

Цукор

1 ч. л.

Паприка

1 ч. л.

Приправа до шашлику

2 ч. л.

Приправа до сала

1 ч. л. (або до свинини)

Перець чорний мелений

за смаком

ПРИГОТУВАННЯ:

Порада: сало вибирайте з м’ясом, тоді страва вам розкриється повністю і ви оціните її смак.

Сало ріжемо великими шматками. Змішуємо сіль та цукор з усіма приправами і пропущеним через прес часником.

Порада: в рецепті я написала перелік тих спецій і приправ, які сама використовую. Ви можете взяти ті приправи, які завжди використовуєте для шашлику чи звичайного м’яса, яке збираєтеся запікати в духовці.

Дуже добре натираємо шматки сала з усіх боків цією сумішшю приправ.

Тепер беремо рукав для запікання  і в нього складаємо шматочки сала. Добре зав’язуємо, випустивши із нього повітря та кладемо його в інший рукав для запікання, який також герметично закриваємо.

Кладемо сало в каструлю з киплячою водою.

Коли вода вдруге закипить, варимо сало 1.5 години.

Виймати сало будемо тільки тоді, коли охолоне вода в каструлі.

Витягаємо сало із пакета, перекладаємо в ємність з кришкою і ставимо в холодильник.

Я завжди готую дуже багато і довго зберігаю все в морозильній камері, розклавши по порціях.

Жир з пакета від сала також збираємо. Його додаю до різних страв – картоплі, каші і т. д.

Джерело: souspark.ru

 

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі