«Найбільша розкіш – це розкіш людського спілкування» ©

Найбільша спільнота Тернополя в соціальних мережах

Авторизація

Авторизуйтеся

Готуємо кабачки в панірувальних сухарях з часником. На смак навіть краще м’яса!

Кабачки – дуже корисний сезонний овоч, з якого можна придумати безліч смачних страв. Сьогодні ми будемо готувати оладки з кабачків. Цей рецепт знадобитися кожній господині.

Вам знадобиться:

  • Кабачки – 7 штук
  • Часник – 5-6 зубчиків
  • Яйця – 2 одиниці
  • Соняшникова олія
  • Батон – 300 грам
  • Сіль і перець

Оладки з кабачків: процес приготування

Спочатку кабачки вимиємо, знімаємо шкірку і грубо натираємо.

Тепер необхідно їх віджати, що пішов сік.

Батон подрібнюємо в блендері і додаємо до кабачків. Туди ж вбиваємо яйце, кладемо сіль, перець, подрібнений часник і перемішуємо.

Оладки формуються руками і смажаться з двох сторін. Сковороду розігріваємо і наливаємо олію. Смачного!

Джерело

Від Тарнополя до Тернополя
Коментарі (0)
Авторизація
Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі