Гаряча страва до сніданку за 15 хвилин: рум’яний коржик із домашнього сиру і яблук. Швидке приготування!
Домашній сир
200 г
Яйце куряче
1 шт.
Борошно пшеничне
80 г
Цукор
2.5 ст. л.
Яблуко
1 шт.
Розпушувач тіста
1 ч. л.
Сіль
дрібка
ХАРЧОВА ЦІННІСТЬ
| У 100 г | У страві | |
| Калорійність | 127.1 | 870.67 |
| Білки | 6.32 | 43.28 |
| Жири | 2.63 | 18.02 |
| Вуглеводи | 20.24 |
138.67 |
ПРИГОТУВАННЯ:
1. У великій мисці змішайте яйце з цукром. Додайте сир і сіль, добре перетріть в однорідну масу.

2. Всипте просіяне через сито борошно разом із розпушувачем. Перемішайте. У вас повинно вийти густе сирне тісто.

3. Наріжте яблуко дрібними шматочками та додайте в тісто. Можете також натерти яблуко на великій тертці, але потрібно буде прибрати зайвий сік.

4. Змастіть пательню олією і викладіть тісто, розрівняйте ложкою або лопаткою. Накрийте кришкою і готуйте страву вогні приблизно 15 хвилин.

5. Переверніть корж на іншу сторону за допомогою лопатки. Накрийте кришкою і готуйте ще 5-10 хвилин. Готовий корж викладіть на тарілку.

Коржик із яблуками потрібно подавати відразу, поки він ще теплий. Дуже смачним він буде зі сметаною або з варенням. Заваріть чашечку чаю, відріжте шматочок коржа і насолоджуйтеся чудовим сніданком.
Джерело: otozh.com.ua